Le K2 Palace: Από τα Ιμαλάϊα στις Άλπεις

Le K2 Palace: Από τα Ιμαλάϊα στις Άλπεις

Κομψή πολυτέλεια, upscale διαμονή, ασιατικές επιρροές και αστέρια Michelin σε ένα από τα πιο πολυτελή χειμερινά resorts του κόσμου. 

 

Με έμπνευση έναν τόπο όπου η αλήθεια βρίσκεται στη σοφία…

Στην κορυφή του hall of fame των πιο ποθητών προορισμών για τους λάτρεις του ski, η Courchevel, “βασίλισσα” της κοιλάδας Les Trois Vallées συνθέτει το ιδανικό setting για ένα εξαιρετικά πολυτελές 5* resort, το οποίο εναρμονίζει την αυθεντική κομψότητα, την elite διαμονή και τη gourmet γαστρονομία.

Σε ένα προνομιακό location σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Courchevel 1850 και διατηρώντας την ίδια στιγμή ένα υψηλό επίπεδο ιδιωτικότητας, το Κ2 Palace αποτελεί μέλος της luxury συλλογής των Κ2 resorts στις γαλλικές Άλπεις και προσφέρει μια exclusive και πολυτελή boutique αίσθηση. Εμπνευσμένο από τα Ιμαλάϊα και τις θρυλικές κορυφές τους, όπως η δεύτερη υψηλότερη του κόσμου από την οποία πήρε άλλωστε και το όνομά του, το ξενοδοχείο συνθέτει έναν ski in/ski out οικισμό στην πλαγιά Cospillot και χαρίζει ένα εντυπωσιακό πανόραμα σε όλη την κοιλάδα καθώς και ξεχωριστές εικόνες στο χιονισμένο τοπίο και τα βουνά που το περιβάλλουν.

Μέλος των Leading Hotels of the World, το μεγαλοπρεπές Κ2 Palace αποτίει φόρο τιμής στην Ασία και ιδιαίτερα στο Θιβέτ και το Νεπάλ με τις επιρροές από ολόκληρη την περιοχή των Ιμαλάϊων να είναι εμφανείς στη διακόσμηση. Αντίκες και χειροτεχνήματα που έχουν μετατραπεί σε έργα τέχνης εκτίθενται στον εντυπωσιακό χώρο του lobby τραβώντας αναπόφευκτα το βλέμμα των επισκεπτών με το αρμονικό πάντρεμα διαφορετικών υλικών και σχημάτων.

Image

Φωλιασμένο μέσα στο απόλυτο αλπικό τοπίο το Le K2 Palace αποτελεί ένα καταφύγιο γαλήνης και διακρίνεται από έναν αναπάντεχο συνδυασμό low profile χαρακτήρα με upascale διαμονή και tailor made παροχές. 

Η πρώτη εντύπωση που αποκομίζουν οι φιλοξενούμενοι του Κ2 Palace είναι μια σύγχρονη κομψότητα και μια οικεία αίσθηση από το αφοσιωμένο προσωπικό του ξενοδοχείου που έρχεται σε πλήρη αρμονία με τα υψηλά standards διαμονής και την πλήρη ιδιωτικότητα. Τα δωμάτια, οι σουίτες και τα chalets του resort ενσωματώνονται απρόσκοπτα στην πλαγιά του βουνού και μοιάζουν προέκταση του πανέμορφου φυσικού τοπίου.

Διακοσμημένα σαν ξεχωριστοί κόσμοι με πολύτιμα υλικά, τα δωμάτια αντανακλούν μια κομψή αυθεντικότητα και μια σύγχρονη αισθητική με high tech εξοπλισμό, ενώ αποτελούν ξεχωριστά καταφύγια ηρεμίας. Την ίδια στιγμή οι signature υπηρεσίες το καθιστούν ανάμεσα στα must visit του διεθνούς jet set που κατακλύζει κάθε χρόνο την μεγαλύτερη περιοχή ski του κόσμου.

 

Ανάμεσα στις παροχές που δεν μπορούν παρά να αιχμαλωτίσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη συγκαταλέγονται το ανεξάρτητο lift μπροστά στο ξενοδοχείο που προσφέρει άμεση πρόσβαση στις πλαγιές, το διάσημο Goji Spa από τη La Prairie, τα gourmet εστιατόρια Le Black Pyramid -με μια εξαίσια οινική συλλογή- και το βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin Le Kintessence,  ένα cigar lounge, σινεμά, boutiques, bars και club αλλά και το Shu Uemura hairdressing salon.

Αυτό όμως που ξεχωρίζει το Κ2 Palace και το κάνει one of a kind είναι η διακριτική πολυτέλειά του, μακριά από κραυγαλέες εκφάνσεις, η οποία απευθύνεται σε αυθεντικούς ταξιδιώτες και hotel trotters σε έναν κατά τα άλλα πομπώδη και εξεζητημένο προορισμό που έχει καταφέρει να κάνει το όνομά του συνώνυμο με την απόλυτη αλπική πολυτέλεια.

Image
Image
Image

Οι ασιατικές επιρροές είναι φανερές σε κάθε πτυχή του ξενοδοχείου, ξεκινώντας φυσικά από το όνομά του - αφιερωμένο στην δεύτερη υψηλότερη κορυφή του κόσμου- και συνεχίζοντας με την αισθητική και τη διακόσμηση των κοινόχρηστων χώρων και των δωματίων του.